Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Infomøde om koordinerede indsatser til familier med børn med handicap

Infomøde om koordinerede indsatser til familier med børn med handicap

Socialstyrelsen tilbyder støtte til kommuner, der vil implementere en af de to modeller: ”Én familie – én indgang” eller ”Sammen om familien”, målrettet familier med børn med handicap. Hør om ansøgning om kompetenceudvikling og implementeringsstøtte på informationsmødet.
12 jan
Tid
10:00 - 12:00
Sted
Virtuelt
Kontaktperson
Dorthe Bevensee

Øget inddragelse, mere sammenhængende indsatser og bedre koordinering til familier med børn og unge med handicap har en positiv effekt for familierne og kommunen.

Udvikling og afprøvning af de to modeller: Sammen om familien og Én familie - én indgang, har vist meget gode resultater, og derfor vil Socialstyrelsen nu udbrede de to modeller til i alt 20-25 kommuner, der ønsker at implementere en af de to modeller. Ansøgningsvejledningen meldes ud i tre rul i 2022-2023.

På infomødet kan du høre mere om modellerne og projektet - og hvad det kræver af kommunerne at deltage. 

Målgruppen for initiativet er børn og unge i alderen 0-17 år med betydelig og varigt nedsat funktionsevne, som har behov for indsatser, hvor der er behov for høj grad af koordinering, tværfagligt samarbejde og som går på tværs af kommunale forvaltninger og sektorer.

Ansøgningsvejledningen meldes ud 13. januar 2022.

Infomødet der er gratis og uforpligtende foregår over Zoom. Tilmelding senest 11. januar, kl. 12.00.

Tilmeld dig via NemTilmeld

Sidst opdateret 30/11 2022