Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Handicap > Videnskursus om socialfagligt fokus på sundhed hos borgeren

Videnskursus om socialfagligt fokus på sundhed hos borgeren

Bliv klogere på integrationen af somatiske og mentale sundhedsaspekter i det socialpædagogiske arbejde med nye værktøjer, der understøtter borgerens sundhed i den recovery-orienterede rehabilitering.
Kurset er relevant for ledere og medarbejdere, som arbejder i socialpsykiatrien – både i forvaltningen og i de sociale tilbud.
17 mar
Tid
09:00 - 14:00
Sted
Online
Kontaktperson
Janna Sylvestersen

Fysiske helbredsproblemer er en risikofaktor, der kan påvirke muligheden for recovery, når man har psykiske vanskeligheder. Den overdødelighed, der er blandt borgere, der er tilknyttet socialpsykiatrien, skyldes i høj grad fysisk sygdom, som er underdiagnosticeret eller underbehandlet. Derfor kan en integration af de somatiske og mentale sundhedsaspekter i det socialpædagogiske arbejde gøre en positiv forskel for borgerens recovery-orienterede rehabilitering.

Med dette videnskursus får du viden og værktøjer til tilgange og handlinger, som kan understøtte borgerens samlede sundhed og livslængde.

Praktiske oplysninger

Dette online kursus er gratis at deltage i. Kurset er finansieret af midler fra satspuljen 2019-2022. 

Der er tilmeldingsfrist d. 17. februar 2021. Tilmelding til kurset er stadig muligt efter fristens udløb, så længe der er plads. Ved fyldte kursushold er det muligt at skrive sig på venteliste til kurset.

Læs mere om kursets indhold på Komponents hjemmeside

Tilmeld dig videnskurset på COK.dk

Sidst opdateret 17/02 2021