Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Handicap > Videnskursus om sociale relationer og forebyggelse af ensomhed

Videnskursus om sociale relationer og forebyggelse af ensomhed

Hvordan kan vi hjælpe borgerne til at vælge fællesskabet til? Få grundlæggende viden om ensomhed og social isolation samt redskaber til at støtte borgere i udsatte positioner.
Kursets målgruppe er ledere og medarbejdere, som arbejder i socialpsykiatrien. Det gælder både medarbejdere i forvaltningen og i de sociale tilbud. Derudover kan kurset være relevant for ledere og medarbejdere blandt de centrale samarbejdspartnere som eksempelvis behandlingspsykiatrien, jobcenteret eller det kommunale sundhedspersonale
18 mar
Tid
09:00 - 15:30
Sted
Online
Kontaktperson
Lene Holst Holmgård

Borgere i socialpsykiatrien er i særlig risiko for at ende i ensomhed og social isolation. Som fagfolk skal vi have viden om og redskaber til at håndtere ensomhed for at sikre et værdigt liv.

På dette kursus får du overblik over ensomhed og social isolation. Du får også en introduktion til konkrete metoder, der kan mindske oplevelsen af ensomhed hos borgerne, herunder Peer to Peer, Åben Dialog og Netværkskortet.

Praktiske oplysninger

Dette online kursus er gratis at deltage i. Kurset er finansieret af midler fra satspuljen 2019-2022. 

Der er tilmeldingsfrist d. 18. februar 2021. Tilmelding til kurset er stadig muligt efter fristens udløb, så længe der er plads. Ved fyldte kursushold er det muligt at skrive sig på venteliste til kurset.

Læs mere om kursets indhold på Komponents hjemmeside

Tilmeld dig videnskurset på COK.dk

Sidst opdateret 17/02 2021