Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Handicap > Videnskursus om borgerens udvikling og progression

Videnskursus om borgerens udvikling og progression

Med dette kursus får du viden om, hvordan du målrettet kan styrke dialogen om borgerens progression med brug af dokumentation og systematisk opfølgning på borgerens mål.
Målgruppen for kurset er ledere og medarbejdere i socialpsykiatrien – både i forvaltningen og i de sociale tilbud samt centrale samarbejdspartnere i eksempelvis jobcentret, behandlingspsykiatrien og det kommunale sundhedsområde.
20 apr
Tid
09:00 - 16:00
Sted
Online
Kontaktperson
Christina K. Nielsen

Vi arbejder med, hvordan du i samarbejde med borgeren og relevante samarbejdspartnere kan arbejde vidensbaseret med borgerens progression.

Fokus er på at styrke en recovery-orienteret praksis, hvor resultatdokumentation danner afsæt for dialoger om næste skridt i borgernes udvikling og indfrielse af borgerens egne drømme og mål.

På kurset præsenterer og arbejder vi med opstilling af borgerdefinerede mål og eksempler på progressionsmåleredskaber til at følge op på målene og vurdere borgerens progression.
Det skal give en forståelse af, hvordan man kan arbejde med borgerens progression og udvikling ud fra en undersøgende og støttende tilgang, der ser borgerens ressourcer og erfaringer og anvender dem i hverdagsrehabiliteringen.

Praktiske oplysninger

Dette online kursus er gratis at deltage i. Kurset er finansieret af midler fra satspuljen 2019-2022.

Der er tilmeldingsfrist d. 20. marts 2021. Tilmelding til kurset er stadig muligt efter fristens udløb, så længe der er plads. Ved fyldte kursushold er det muligt at skrive sig på venteliste til kurset.

Læs mere om kursets indhold på Komponents hjemmeside

Tilmeld dig videnskurset på COK.dk

Sidst opdateret 17/02 2021