Forside > Aktiviteter > Handicap > Temamøde: Tryghed og trivsel gennem tæt samarbejde mellem borgere og medarbejdere (København)

Temamøde: Tryghed og trivsel gennem tæt samarbejde mellem borgere og medarbejdere (København)

Socialstyrelsen inviterer til temamøde om borgerinddragelse og samarbejde mellem borgere og medarbejdere med afsæt i de nationale retningslinjer for forebyggelse af voldsomme episoder på botilbud samt på boformer for hjemløse.
Temamødet henvender sig til ledere, medarbejdere og arbejdsmiljø- og tillidsrepræsentanter fra botilbud og boformer for hjemløse samt fra forvaltninger.
19 jun
Tid
13:00 - 16:00
Sted
Københavns Professionshøjskole, Humletorvet 3, 1799 København V
Kontaktperson
Karin Toft-Christensen

På temamøderne kan I høre om de nationale retningslinjer og om, hvordan et tæt samarbejde mellem borgere og medarbejdere er helt centralt i det voldsforebyggende arbejde. Hør også om, hvordan I søger et indsatsforløb, hvor I får mulighed for at arbejde med at styrke tryghed og trivsel for både borgere og medarbejdere. 
Temamøderne om borgerinddragelse er et af mange initiativer, der skal udbrede kendskabet til de nationale retningslinjer om forebyggelse af voldsomme episoder på botilbud og boformer for hjemløse.

Pris for deltagelse: 150 kr.

Tilmeldingsfristen er forlænget til 5. juni 2019.

Du tilmelder dig på Socialt Udviklingscenter SUS' hjemmeside.

Gå til tilmelding

Hent program for temadagen her (pdf)

Sidst opdateret 28/05 2019