Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Handicap > Temamøde: Sundhed i socialpsykiatrien

Temamøde: Sundhed i socialpsykiatrien

Deltag i gratis temamøde om sundhed i socialpsykiatrien og få viden om, hvordan du kan arbejde med sundhed som led borgerens recovery.
Temamødet henvender sig til ledere og medarbejdere i socialpsykiatriske tilbud eller kommunale enheder. Samarbejder du eller er du borger i socialpsykiatrien, er du også meget velkommen.
14 nov
Tid
08:30 - 11:30
Sted
Online
Kontaktperson
Karin Toft-Christensen

En hverdag med psykiske vanskeligheder kan gøre det vanskeligt at finde overskud til at tage vare på egen sundhed. Mange kan have behov for støtte til at reagere på kroppens symptomer og til at ændre vaner. Mange kan også have behov for støtte til at tage kontakt til sundhedssystemet og til at indgå i et behandlingsforløb.

Socialstyrelsen inviterer nu til et temamøde, hvor du tilbydes viden og konkrete input til, hvordan du kan arbejde med sundhed i indsatsen i socialpsykiatrien.

Det kan du opleve på temamødet

  • Blive klogere på begrebet 'sundhed', og hvorfor det er vigtigt at beskæftige sig med sundhed i socialpsykiatrien, via oplæg fra lektor Anja Kammacher fra Københavns Professionshøjskole og Anja Budde, erfaringsekspert.
  • Få inspiration til at arbejde med det dobbelte KRAM som led i at fremme den enkeltes sundhed og trivsel. Socialpsykiatrisk Center Syd fortæller om deres arbejde med både de traditionelle KRAM-faktorer (kost, rygning, alkohol og motion) og med kompetencer, relationer, accept og mestringsstrategi (dobbelt KRAM).
  • Høre om, hvordan botilbuddet 'Boligerne på Dronninggårds Allé' får borgerne til at tage ansvar for egen behandling og sundhed via en medicinpædagogisk tilgang.

Praktisk information

Temamødet afholdes online den 14. november 2022 kl. 8.30-11.30 via Zoom. Du får tilsendt et link til at deltage dagen før.

Det er gratis at deltage. Tilmeldingsfristen er den 10. november 2022.

Tilmeld dig her og find det fulde program 

Sidst opdateret 29/09 2022