Forside > Aktiviteter > Handicap > Temamøde: Forstå baggrunden for voldsom adfærd hos borgere med komplekse problemstillinger - med afsæt i neuropædagogik (Herning)

Temamøde: Forstå baggrunden for voldsom adfærd hos borgere med komplekse problemstillinger - med afsæt i neuropædagogik (Herning)

Socialstyrelsen inviterer til temamøde om forebyggelse af voldsom adfærd hos borgere med komplekse problemstillinger, herunder psykiske vanskeligheder og samtidigt misbrug med afsæt i neuropsykologi og neuropædagogik.
28 jan
Tid
13:00 - 16:00
Sted
Campus Herning (VIA University College)
Birk Centerpark 5
7400 Herning 
Kontaktperson
Karin Toft-Christensen

Der er ofte en grund til, at der opstår konflikter og udadreagerende adfærd hos borgere med særligt komplekse problemstillinger. Deltag i temamødet og forstå, hvad der ligger bag konflikten, og på hvad man kan gøre for at forebygge konflikten ud fra neuropædagogisk perspektiv.

På temamødet introduceres I også til de nationale retningslinjer for forebyggelse af voldsomme episoder og til, hvordan I kan søge om et indsatsforløb, hvor der arbejdes med at styrke tryghed og trivsel for både borgere og medarbejdere på botilbud og boformer for hjemløse.

Se program for temamødet her (pdf)

Praktisk information:

Temamødet koster 150 kr. Tilmeldingsfristen er den 10. januar 2020.

Temamødet arrangeres i samarbejde med Socialt Udviklingscenter SUS, og tilmeldingen foregår på SUS' hjemmeside.

Tilmeld dig temamødet i Herning her (linket åbner på SUS.dk)

Sidst opdateret 24/11 2019