Forside > Aktiviteter > Handicap > Temadag om helhedsorienterede planer (Horsens)

Temadag om helhedsorienterede planer (Horsens)

Taskforce – Handicap inviterer til temadag den 29. maj i Horsens. Temaet vil være arbejde med helhedsorienterede planer for voksne borgere med komplekse og sammensatte behov.
29 maj
Tid
09:30 - 15:00
Sted
Scandic Bygholm,  Schüttesvej 6,  8700 Horsens
Kontaktperson
Martin Sandø

Temaet for dagen er helhedsorienterede planer og arbejdet med disse i sagsbehandlingen på handicapområdet for voksne.

På dagen vil der blandt andet være oplæg om erfaringer med at arbejde med helhedsorienterede planer på det sociale voksenhandicapområde. Der vil desuden være oplæg og diskussioner, der tager udgangspunkt i konkrete erfaringer fra kommuner og projekter, og der vil være oplæg om, hvordan økonomistyringen kan understøtte eller udfordre arbejdet.

Temadagen er for dig, der er kommunal myndighedsleder, faglig koordinator eller udviklingskonsulent på myndighedsområdet. Deltagelse er gratis, og pladserne tildeles efter først til mølle-princippet. Der kan maksimalt være to deltagere pr. kommune.

Se programmet for temadagen i Horsens

Temadagene i København og Horsens har stort set samme indhold.

Tilmeld dig til temadagen her (linket åbner tilmeldingssystemet)

Om Taskforce – Handicap


Socialstyrelsens Taskforce – Handicap afholder to gange om året regionale temadage for kommunerne, hvor der tages afsæt i et tema inden for sagsbehandlingen på handicapområdet. Taskforcen tilbyder også korte formidlings- og læringsforløb og lange analyse- og udviklingsforløb.

Læs mere om taskforcens tilbud til kommunerne her

Sidst opdateret 08/04 2019