Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Handicap > Neurodagen 2022

Neurodagen 2022

Socialstyrelsen og Komponent inviterer til konference med et tværfagligt fokus på hjerne, kognition og psyke. Få ny viden og inspiration fra krydsfeltet mellem neurologi og socialfaglighed.
25 okt
Tid
09:00 - 15:30
Sted
Odeon, Odense C.
Kontaktperson
Anne Skjelborg

Med sit konsekvente fokus på krydsfeltet mellem hjerne, psyke og sociale perspektiver er Neurodagen den eneste konference af sin slags i Danmark. I efteråret løber den af stablen igen, når Socialstyrelsen og Komponent for syvende år i træk inviterer til inspiration og læring på tværs af vidensområder.

Gode eksempler og dybdegående viden

Vi vil gerne sætte fokus på omgivelser og kontekst, sociale indsatser, fællesskaber, kultur og socialfaglighed. Og samtidig vil vi gerne bidrage med neurologisk viden til socialområdet.

Derfor er der også højt til loftet på Neurodagen, og vi tilstræber hvert år både at udvide rammerne for den umiddelbare diskurs på området og formidle de helt specifikke gode eksempler og den mere dybdegående viden.

Det kan fx være på områder som hjerneskade, psykiatri, kognitive funktionsnedsættelser, udviklingshæmning, autismespektret og ADHD, hvor der kan være god viden og inspiration at hente på tværs af sektorer, forvaltninger og diagnoser. Det kan også være i forhold til involverende tilgange og metoder.

Der er altså plads til både vidensformidling og konkrete eksempler om virkningsfuld praksis med specifikke målgrupper, men også til mere overordnet viden om, hvad der karakteriserer menneskelig trivsel, læring, udvikling og gode fællesskaber.

Socialstyrelsen og Komponent glæder sig til at byde dig velkommen til Neurodagen 2022. Husk at dele med de kollegaer/det netværk, du gerne vil have med!

Praktiske oplysninger

Der er tilmeldingsfrist 20. september 2022 (OBS: ændret dato). Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb og foregår hos Komponent, hvor du også kan hente programmet.

Hvis der ikke er overtegnet, kan man også tilmelde sig efter fristen.

Pris: 1.990,00 kr. ekskl. moms.

Tilmeld dig Neurodagen 2022 via Komponents hjemmeside

Sidst opdateret 24/08 2022