Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Handicap > Neurodagen 2020

Neurodagen 2020 - hjernen i socialt perspektiv

Socialstyrelsen og COK byder velkommen til Neurodagen 2020 – i år med fokus på bl.a. recovery, professionelles narrativer og tryghedsskabende velfærdsteknologi.
Konferencen henvender sig til dig, der er ansat i kommune, stat eller region eller i andre organisationer, og som arbejder med eller interesserer dig for sammenhængen mellem hjernen og sociale indsatser.
21 okt
Tid
09:00 - 15:30
Sted
Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C.
Kontaktperson
Dorthe Bidstrup Jensen

I oktober 2020 afholder Socialstyrelsen og COK for 5. gang Neurodagen i Odense. 

Et af formålene med Neurodagen er overordnet at fastholde et bio-psykosocialt perspektiv – både på de fysiske og psykiske funktionsnedsættelser og på rammerne for rehabiliteringen. Krydsfeltet mellem en biologisk/neurologisk og en psykologisk/social viden er fortsat en af de mest aktuelle skuepladser for, hvordan vi skal forstå de mennesker og de udfordringer, som vi arbejder med i den offentlige sektor.

Neurodagens program

  • 2 oplæg i plenum om en narrativ tilgang til sundhed og sygdom.
  • Sessioner om emner som seksualitet, pårørende, recovery, hjernerystelse, Voksenudredningsmetoden, tryghedsskabende velfærdsteknologi og overgangen til voksenlivet.
  • Oplæg om GDPR på socialområdet.
  • Oplæg om naturmiljøer og rehabilitering.

Pris

Kr. 1.975,- (ekskl. moms). 

Praktiske oplysninger

Der er tilmeldingsfrist 7. september 2020. Tilmeldingen er bindende efter fristens udløb. Hvis der ikke er overtegnet, vil det være muligt at tilmelde sig efter udløbet af fristen.   

Program for Neurodagen 2020 på cok.dk

Tilmeld dig Neurodagen 2020 på cok.dk


 

Sidst opdateret 18/06 2020