Forside > Aktiviteter > Handicap > Neurodagen 2018

Neurodagen 2018 – hjernen i socialt perspektiv

Socialstyrelsen og COK byder for tredje gang velkommen til Neurodagen - hjernen i socialt perspektiv. I år afholdes konferencen den 25. oktober i Odense.
Konferencen henvender sig til dig, der arbejder med eller interesserer dig for at forstå hjernen i et større og bredere perspektiv, som også inkluderer sociale og kulturelle aspekter. Dette med henblik på bedre at kunne favne det hele menneske og dermed også se mennesket bag diagnosen.
25 okt
Tid
09:00 - 15:30
Sted
Odeon, 5000 Odense C.

Sidste år var mere end 250 mennesker samlet til COK og Socialstyrelsens konference om hjernen, set og forstået i et socialt perspektiv. Vi gentager derfor succesen i år og inviterer til Neurodagen 2018. Det bliver en dag, hvor vi sætter fokus på, hvad det vil sige at være menneske – en dag, hvor vi sætter hjernen i et socialt perspektiv. 

Mennesket bag patienten

Når vi taler om at søge at forstå hjernen i et socialt perspektiv, så er det i en erkendelse af, at vi kun ved at bevare det større blik for helheden også ser det menneske, der gemmer sig bag patienten. Et perspektiv, som er nødvendigt, hvis vi skal forsøge at favne det hele menneske i de sociale indsatser.

Socialstyrelsen og COK ønsker med konferencen at formidle et bredt udsnit af den viden, som er i spil på neuroområdet, på en måde, så det kan relateres til og give ny indsigt og forståelse af sociale indsatser, læring og faglighed. 

Konferencen vil præsentere viden på tværs af neuroområdet både i forhold til den daglige praksis og den videre udvikling af området. Dagen vil bestå af en blanding af plenum- og sessionsoplæg, og emnerne varierer fra mestring af ADHD i hverdagen til kognitiv træthed set i et socialt perspektiv.

Praktiske oplysninger

Det koster 1900 kr. at deltage. Der er tilmeldingsfrist 1. oktober 2018.

Sidst opdateret 19/09 2018