Neurodagen 2017

Socialstyrelsen og Center for offentlig Kompetenceudvikling (COK) byder for anden gang velkommen til Neurodagen - Hjernen i socialt perspektiv. I år er konferencen den 25. oktober i København. Tilmeldingen er åben.
25 okt
Tid
09:15 - 15:45
Sted
Scandic Copenhagen, Vestersøgade 6, 1601 København V
Kontaktperson
Bjarne Richter Bjelke

Socialstyrelsen og COK ønsker med konferencen at formidle et bredt udsnit af den viden, der er på neuro-området på en måde, så det kan give nye forståelser af sociale indsatser, læring og faglighed. Konferencen præsenterer viden på tværs af neuroområdet, både i forhold til den daglige praksis og den videre udvikling af denne. Dagen vil bestå af en blanding af plenum- og sessionsoplæg, og emnerne varierer fra måling af livskvalitet hos mennesker med nedsat funktionsevne til diagnosekultur og kognitionsforskning i et socialt perspektiv.

Konferencen åbnes af Andreas Roepstorff, professor og leder af forskningscentret Interacting Minds på Aarhus Universitet.

Praktiske oplysninger om Neurodagen 2017

Konferencen henvender sig til dig, der arbejder med eller interesserer dig for sammenhængen mellem hjernen og sociale indsatser. Du kan være ansat i kommune, stat eller region, som udfører eller myndighed eller i andre organisationer. Dagens perspektiv er bredt, og det samme er målgruppen.

Der er tilmeldingsfrist d. 13. september 2017.

Se programmet på COK's hjemmeside

Tilmeld dig på COK's hjemmeside 

Sidst opdateret 26/06 2017