Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Handicap > Netværksmøde - multiple funktionsnedsættelser uden talesprog

Netværksmøde - multiple funktionsnedsættelser uden talesprog

Socialstyrelsen afholder netværksmøde om multiple funktionsnedsættelser i Middelfart - denne gang med fokus på tilgangen "Intensive Interaction".
Netværket er åbent for praktikere, forskere og repræsentanter fra faglige organisationer, der arbejder med emner i relation til mennesker med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog.
04 feb
Tid
09:00 - 16:15
Sted
Milling Hotel Park, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart
Kontaktperson
Mette Lund Møller

Tilgangen "Intensive Interaction" er på programmet på netværksmødet om multiple funktionsnedsættelser til september. "Intensive Interaction" er en tilgang, der udvikler kommunikation og samspil hos mennesker med kommunikationshandicap.

www.intensiveinteraction.dk

Formålet med selve netværksmødet er at skabe et fagligt forum til udveksling af viden og erfaring, diskussion af faglige problemstillinger og dele nye idéer i relation til borgere med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog på både voksen- og børneområdet.

Program

Kl. 9.00 – 9.30 Ankomst med kaffe/the og croissant.

Kl. 9.30 – 10.00 Velkommen og præsentation v/ Mette Lund Møller, specialkonsulent i Socialstyrelsen.

Kl. 10.00 – 13.00 Intensive Interaction v/ Ditte Rose Andersen.

Kl. 13.00 – 13.45 Frokost

Kl. 13.45 – 16.00 Brug af Intensive Interaction i det daglige arbejde med børn og unge med multiple funktionsnedsættelser uden et talesprog v/ Kathrine Fuglsang, VISO-specialist, Børnespecialcenter, Holbæk.

Kl. 16.00 – 16.15 Afslutning af dagen v/ Mette Lund Møller, specialkonsulent i Socialstyrelsen.

Pris

Kr. 1.010,-

Tilmeldingsfrist

14. december 2020.

Bemærk, at du er sikret deltagelse på konferencen, når Socialstyrelsen har modtaget betalingen. Tilmeldingen til netværksdagen er bindende. Skulle du blive forhindret, kan du tilbyde din plads til en anden i organisationen ved fremsendelse af mail med oplysninger på den nye deltager til mlun@socialstyrelsen.dk.

Tilmelding til netværksmøde om multiple funktionsnedsættelser via nemtilmeld.dk

Sidst opdateret 06/11 2020