Forside > Aktiviteter > Handicap > Netværksmøde - multiple funktionsnedsættelser

Netværksmøde om multiple funktionsnedsættelser

30. november 2017 er der igen møde i det faglige netværk om multiple funktionsnedsættelser uden talesprog. Denne gang er der fokus på resultatdokumentation. Netværket er åbent for nye deltagere.
Praktikere, forskere og repræsentanter fra faglige organisationer, der arbejder med emner i relation til mennesker med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog
30 nov
Tid
09:30 - 15:45
Sted
Socialstyrelsen. Odense C.
Kontaktperson
Mette Lund Møller

Det faglige netværk om multiple funktionsnedsættelser uden talesprog sætter på netværksdagen fokus på resultatdokumentation. Om formiddagen vil der blive introduceret til resultatdokumentation generelt og være et oplæg om, hvordan resultatdokumentation kan udføres i praksis. 

Senere på dagen vil der være 2 workshops, hvor du kan prøve kræfter med at beskrive den indledende planlægning af resultatdokumentation. Der tages udgangspunkt i en case. 

Åbent for nye deltagere

Det faglige netværk er et åbent netværk, hvor nye deltagere er velkomne. Det henvender sig til praktikere, forskere og repræsentanter fra faglige organisationer, der arbejder med emner i relation til mennesker med multiple funktionsnedsættelser uden talesprog. Socialstyrelsen faciliterer netværket, der holder møde 2-3 gange om året.

Læs mere om netværket om multiple funktionsnedsættelser 

Praktiske oplysninger om netværksmødet

Netværksmødet holdes 30. november 2017 fra kl. 9.30-15.45 i Socialstyrelsen i Odense. Der er max. 35 pladser, der bliver tildelt dem, som tilmelder sig først.
Prisen er 250,- incl. moms.

Frist for tillmelding er 20. november 2017.

Sidst opdateret 01/11 2017