Forside > Aktiviteter > Handicap > Konference: Kvalitet i socialpsykiatrien

Konference: Kvalitet i socialpsykiatrien

Socialstyrelsen inviterer til konference om kvalitet i socialpsykiatrien. Vær med den 9. september 2020, når Socialstyrelsen sætter fokus på kvalitet i socialpsykiatrien og kom hjem med ny viden og inspiration om recovery og rehabilitering.
09 sep
Tid
09:30 - 15:30
Sted
Messecenter Fredericia
Messe C
Vestre Ringvej 101
7000 Fredericia
Kontaktperson
Karin Toft-Christensen

Antallet af borgere med psykiske vanskeligheder stiger kraftigt, og det udfordrer socialpsykiatrien. Socialstyrelsen sætter derfor aktuelt fokus på, hvordan kvaliteten i socialpsykiatrien kan styrkes, og inviterer ledere, fagprofessionelle, borgere og pårørende til en stor konference om, hvordan vi i fællesskab kan øge indsatsen for recovery og rehabilitering.

Det kan du opleve på konferencen

Blandt dagens oplægsholdere i plenum er direktøren for organisationen Imroc, Dr. Julie Repper. Organisationen har siden 2011 har været Englands førende i arbejdet med at udvikle recovery-orienteret praksis på tværs af sundhedsområdet, socialområdet og civilsamfundet i partnerskaber med de borgere, som benytter indsatserne.

Inden Reppers oplæg drøfter et panel, hvad der er kvalitet i socialpsykiatrien set fra et borgerperspektiv. Panelet faciliteres af chefkonsulent Klavs Serup Rasmussen, der i dag er ansat i Det Sociale Netværk og bl.a. har arbejdet med peerstøtte, borgerinddragelse og recovery i regi af Region Hovedstaden.

Workshops

Udover oplæg og paneldebat vil dagen også byde på en række workshops, man kan vælge i mellem. Alle workshops indledes af et kort oplæg med efterfølgende tid til dialog og spørgsmål. 

Tilmelding og praktiske oplysninger

Programmet er offentliggjort i sin helhed på Socialt Udviklingscenter SUS' hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig konferencen og finde yderligere praktiske oplysninger. 

Find yderligere oplysninger og tilmeld dig konferencen her. 

Sidst opdateret 24/06 2020