Forside > Aktiviteter > Handicap > Kommunikationsnetværksmøde 2019

Kommunikationsnetværksmøde 2019

Socialstyrelsens online-netværk på kommunikationsområdet inviterer til det årlige netværksmøde i Nyborg. Persondataforordningen og etik er på programmet.
Fagfolk, der arbejder med alternativ og supplerende kommunikation samt informations- og kommunikationsteknologi til mennesker med kommunikative funktionsnedsættelser og mennesker med kognitive funktionsnedsættelser.
14 nov
Tid
09:00 - 15:30
Sted
Handicapcenter Fyn, HFC, Grejsdalen 19, møderum 2 og 3, 5800 Nyborg. 
Kontaktperson
Camilla Højgaard Nejst

Socialstyrelsens kommunikationsnetværk på hjælpemiddelområdet mødes i år i Nyborg, hvor persondataforordningen og etik er dagens overordnede tema. Der vil bl.a. være oplæg ved IT-sikkerhedsspecialist & cand. jur. Allan Frank fra Datatilsynet samt chefkonsulent Mette Rosendal Strandbygaard fra firmaet Etikos.

Eftermiddagen byder på en række workshops, som kører i to runder. Her vil der være mulighed for at høre om PODD-kommunikation på elektroniske medier ved Edda Medici samt oplæg ved Martin Branebjerg fra Job-, Aktivitets- og Kompetencecenteret (JAC) om et helt ny måde at arbejde med videooptagelse på, i en pædagogisk sammenhæng.

Sidst, men ikke mindst, afholder IKT-konsulent Pernille Missel workshop omkring tablets og alternativ betjening, herunder hverdagens teknologier, såsom Smartphones og Tablets, der i dag har mange smarte tilgængelighedsmuligheder, som - med de rette tilpasninger - gør det muligt for borgeren at få nemmere adgang til kommunikation.

Bemærk, at dagen koster kr.1180,- pr. deltager. Der er tilmeldingsfrist 6. november, kl.12.

Sidst opdateret 07/10 2019