Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Handicap > Helhed og sammenhæng i socialpsykiatrien

Online temamøde om helhed og sammenhæng i socialpsykiatrien

Socialstyrelsen inviterer til online temamøde om, hvordan man arbejder med helhed og sammenhæng i socialpsykiatrien som led i borgerens recovery-proces.
Temamødet henvender sig til ledere, fagpersoner og borgere i socialpsykiatriske tilbud eller kommunale enheder. Deltagere fra organisationer, som samarbejder med socialpsykiatrien, er også meget velkomne.
03 feb
Tid
08:30 - 11:30
Sted
Online
Kontaktperson
Karin Toft-Christensen

Borgere, der modtager en indsats i socialpsykiatrien, kan undervejs i deres forløb møde mange forskellige fagpersoner og have kontakt til mange forskellige sektorer, forvaltninger og afdelinger. Det gør det svært at etablere en tillidsfuld relation og skabe kontinuitet.

Ved at tilrettelægge støtten ud fra borgerens samlede livssituation og koordinere på tværs af områder, så indsatserne supplerer hinanden, styrkes oplevelsen af helhed og sammenhæng. Dette understøtter, at indsatsen giver mening for borgeren, og at effekten af indsatsen øges.

På temamødet sættes der fokus på, hvordan der kan skabes helhed og sammenhæng som led i recovery-orienterede og rehabiliterende indsatser i socialpsykiatrien. Der vil være faglige oplæg, praksiseksempler og konkrete eksempler og redskaber til inspiration.

Læs mere og tilmeld dig temamødet her

Hent programmet her (pdf)

Sidst opdateret 11/01 2022