Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Handicap > Videnskursus om borgerens udvikling og progression

Videnskursus om borgerens udvikling og progression

Med dette kursus får du viden om, hvordan du målrettet kan styrke dialogen om borgerens progression med brug af dokumentation og systematisk opfølgning på borgerens mål.
Målgruppen for kurset er ledere og medarbejdere i socialpsykiatrien – både i forvaltningen og i de sociale tilbud samt centrale samarbejdspartnere i eksempelvis jobcentret, behandlingspsykiatrien og det kommunale sundhedsområde.
05 okt
Tid
08:30 - 16:00
Sted
Komponent/COK Næstved, Kasernevej 20, 2. sal, 4700 Næstved
Kontaktperson
Christina K. Nielsen

Vi arbejder med, hvordan du i samarbejde med borgeren og relevante samarbejdspartnere kan arbejde vidensbaseret med borgerens progression.

Fokus er på at styrke en recovery-orienteret praksis, hvor resultatdokumentation danner afsæt for dialoger om næste skridt i borgernes udvikling og indfrielse af borgerens egne drømme og mål.

På kurset præsenterer og arbejder vi med opstilling af borgerdefinerede mål og eksempler på progressionsmåleredskaber til at følge op på målene og vurdere borgerens progression.
Det skal give en forståelse af, hvordan man kan arbejde med borgerens progression og udvikling ud fra en undersøgende og støttende tilgang, der ser borgerens ressourcer og erfaringer og anvender dem i hverdagsrehabiliteringen.

Praktiske oplysninger

Der er en egen betaling på 375 kr. ekskl. moms, som dækker undervisning, materiale og forplejning.

Der er tilmeldingsfrist d. 5. september 2021. Du kan stadig tilmelde dig efter fristen, hvis der er plads.

Læs mere om videnskursets indhold og programmet for dagen på COK.dk

Tilmeld dig videnskurset her

Sidst opdateret 25/06 2021