Aktiviteter om handicap

04 sep

Nordisk Siddesymposium 2018

Scandic Sluseholmen, København SV.
Vær med, når Socialstyrelsen og de nordiske samarbejdspartnere afholder præ-workshops og konference i København om siddestillinger og mennesker med funktionsnedsættelse. Tilmeldingen er åben.
11 sep

En familieindsats, der virker - Stepping Stones

SALEN, Døgn og Familiestøtte Herning, Brændgårdvej 99, 7400 Herning.
11. september 2018 inviterer Herning Kommune og Socialstyrelsen til et inspirationsmøde, hvor indsatsen Stepping Stones bliver præsenteret. Hør om, hvordan indsatsen kan gøre en forskel for familier, der har et barn med handicap.
24 sep

Mestringsindsatser til familier med børn med handicap

Thoravej 29, 2400 København NV.
Socialstyrelsen, Greve og Københavns Kommune inviterer til et inspirationsmøde, hvor indsatserne Stepping Stones, terapeutisk bistand og forældrekursus bliver præsenteret. Hør om effekterne af indsatserne, og hvordan de kan gøre en forskel for familier, der har et barn med handicap.
25 okt

Neurodagen 2018

Odeon, 5000 Odense C.
Socialstyrelsen og COK byder for tredje gang velkommen til Neurodagen - hjernen i socialt perspektiv. I år afholdes konferencen den 25. oktober i Odense.
20 nov

Konference: Velfærdsteknologi og IKT

Radisson Blu H.C. Andersen Hotel, 5000 Odense C.
Arbejder du med mennesker med kognitive funktionsnedsættelser? Og har du brug for input til, hvordan velfærdsteknologiske og informations- og kommunikationsteknologiske (IKT) løsninger kan støtte målgruppen i bedre at mestre hverdagen? Så tilmeld dig Socialstyrelsens konference den 20. november 2018.
26 nov

Temadag om mål og progression (København)

MBK, Pilestræde 61, 1112 København K
Den 26. november 2018 afholder Socialstyrelsen en temadag om arbejdet med at formulere mål og måle progression for voksne borgere med handicap. Temadagen foregår i København
27 nov

Temadag om mål og progression (Horsens)

Scandic Byholm Park, Schüttesvej 6, 8700 Horsens
Den 27. november 2018 afholder Socialstyrelsen en temadag om arbejdet med at formulere mål og måle progression for voksne borgere med handicap. Temadagen foregår i Horsens.
27 nov

Landskonference om medfødt døvblindhed

Odeon, 5000 Odense C.
Socialstyrelsen afholder en todages landskonference om medfødt døvblindhed samt praksisnære projekter og metoder med både tværfaglighed, borgerinddragelse, livskvalitet og døvblindhed i fokus. Vær med i Odense 27.-28. november 2018.