Aktiviteter om handicap

23 feb

Temadag om kompleks erhvervet hjerneskade

Rehabilitering Konferencecenter Severin, Skovsvinget 25, 5500 Middelfart
Fredag den 23. februar 2018 gentager Socialstyrelsen temadagen vedrørende forløbsbeskrivelsen om kompleks erhvervet hjerneskade. Temadagen byder på oplæg inden for temaerne organisering og samarbejde samt identitetsrekonstruktion
16 apr

Stepping Stones - en familieindsats, der virker

Kalundborg Rådhus - Rådssalen, Holbækvej 141, 4400 Kalundborg.
Kalundborg Kommune og Socialstyrelsen inviterer til et inspirationsmøde, hvor indsatsen Stepping Stones bliver præsenteret. Hør om, hvordan indsatsen kan gøre en forskel for familier, der har et barn med handicap.
19 apr

Konference: Forebyggelse af voldsomme episoder

Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ
Socialstyrelsen inviterer til en stor konference 19. april 2018 om de nye nationale retningslinjer for forebyggelse af voldsomme episoder på botilbud og boformer for hjemløse. Hør om implementering, læring og konkrete metoder.
25 apr

Handicapkonference 2018

Comwell Middelfart
Socialstyrelsen og COK afholder i 2018 en national konference, der sætter fokus på sociale forståelser af handicap. Sociale barrierer, muligheder for deltagelse og ligebehandling er i centrum i sådanne forståelser af handicap. Det samme er borgerperspektivet, som er underoverskriften for dette års konference.
05 sep

Nordisk Siddesymposium 2018

Scandic Sluseholmen, København SV.
Socialstyrelsen indbyder fagpersoner til at indsende forslag til et oplæg på Nordisk Siddesymposium 5. og 6. september 2018. Abstracts skal være indsendt senest 15. november 2017.