Forside > Aktiviteter > Temadag i Aarhus om god kvalitet i sagsbehandlingen på voksenhandicapområdet

Temadag i Aarhus om god kvalitet i sagsbehandlingen på voksenhandicapområdet

Task forcen på handicapområdet afholder temadag torsdag den 8. december i Aarhus. Kom og få inspiration til, hvordan kommunen kan styrke kvaliteten i sagsbehandlingen.
Kommunale udviklingskonsulenter, ledere, chefer og sagsbehandlere som arbejder med sagsbehandling på voksenhandicapområdet
08 dec
Tid
09:00 - 15:00
Sted
Scandic Aarhus City,
Østergade 10,
8000 Aarhus C
Kontaktperson
Maj-Britt Lundum Storm

På temadagen sætter vi fokus på, hvordan man som kommune kan skabe gode rammer for sagsbehandlingen på voksenhandicapområdet.

På baggrund af Task forcens erfaringer ser vi på styrker og udfordringer på området, og vi præsenterer gode eksempler herpå fra kommunerne.

Task forcen på handicapområdet udbyder regelmæssigt længerevarende udviklings- og analyseforløb til kommunerne. En af de kommuner, der er i gang med et sådant forløb, vil deltage på temamøderne og fortælle, hvad de har gjort for at styrke deres sagsbehandling på området, og hvordan de bruger Task forcens anbefalinger i deres udvikling af voksenhandicapområdet.

I løbet af temadagen kommer vi rundt om disse emner:

  • Task forcens kvalitetsforståelse
  • Lovlighed og socialfaglig kvalitet i sagsbehandlingen på voksenhandicapområdet
  • Erfaringer på tværs af kommunerne

Om Task forcen på handicapområdet

Formålet med Task forcen er at støtte kommunerne i at styrke kvaliteten i sagsbehandlingen på handicapområdet. Task forcen er et samarbejde mellem Ankestyrelsen og Socialstyrelsen.

Task forcen på handicapområdet tilbyder både korte forløb om afgrænsede emner og længerevarende forløb med fokus på analyse og udvikling af kommunens egen sagsbehandling.

Mere information og tilmelding til temadagen i Aarhus den 8. december 2016 – tilmeldingsfrist mandag den 7. november. 

Sidst opdateret 30/09 2016