Forside > Aktiviteter > Dansk Evalueringsselskabs Årskonference 2019

Dansk Evalueringsselskabs Årskonference 2019

Interesserer du dig for evalueringer på fx det sociale område? Så sæt kryds i kalenderen 4. - 6. september hvor Dansk Evalueringsselskab holder årskonference. Temaet er evaluatorpositioner før og nu.
04 sep
Tid
09:00 - 17:00
Sted
Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding
Kontaktperson
Tine Lesner

Evalueringsfeltet har bevæget sig gennem en række bølger og er blevet et fænomen, der indgår som en fast del af praksis i både offentlige og private organisationer. Senest har der bl.a. været fokus på, at den professionelle evaluator bør kunne indtage forskellige positioner, være i stand til at svare på mange typer af evalueringsspørgsmål, og at etiske overvejelser bør være centrale i arbejdet med evaluering.

Sådan lyder afsættet for Dansk Evalueringsselskab årskonference, der finder sted den 4.-6. september 2019 under overskriften ”Evaluatorpositioner før og nu”.

Praktiske oplysninger
Konferencen henvender sig til alle, der udarbejder, bestiller og anvender evaluering, bl.a. på det sociale område, men også på de relaterede velfærdsområder

Formålet med Dansk Evalueringsselskab er at være en platform for erfaringsudveksling og diskussion af evalueringsfaglige problemstillinger. Socialstyrelsen er medlem af selskabets bestyrelse, deltager aktivt i selskabets arbejde og bidrager med flere oplæg til konferencen.

Konferencen består af et læringsseminar og en hovedkonference. Man kan evt. blot tilmelde sig én af delene. Der kan læses mere om konferencen, herunder deltagerpris, på Dansk Evalueringsselskabs hjemmeside, hvor man også kan tilmelde sig.

Sidst opdateret 11/07 2019