Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Børn > Informationsmøde om puljen til inklusion af børn med udadreagerende adfærd

Informationsmøde om puljen til inklusion af børn med udadreagerende adfærd

Kommuner inviteres til et virtuelt informationsmøde om et udviklingsprojekt, der skal styrke forældre og klassefællesskaber, så børn fra 9-14 år med udadreagerende adfærd bevarer tilknytningen til det almene skolemiljø.
Informationsmødet er rettet mod deltagere fra kommuner.
27 sep
Tid
10:00 - 11:30
Sted
Online Zoom-møde
Kontaktperson
Maria Gjaldbæk Knudsen

Udviklingsprojektet har til formål at videre- og færdigudvikle en indsats, der styrker forældre og klassefællesskaber, så børn fra 9-14 år i udadreagerende adfærdsproblematikker kan bevare tilknytningen til det almene skolemiljø.

På informationsmødet fortæller vi nærmere om ansøgningspuljen, den foreløbige tværfaglige indsatsmodel for inklusion i skolen af børn i udadreagerende adfærd, hvad det kræver at indgå i et fælles udviklingsarbejde, og hvad man som kommune kan forvente at få ud af at deltage. Det vil være muligt at stille spørgsmål under mødet.

Praktiske oplysninger
Informationsmødet afholdes virtuelt via Zoom, hvor et link vil blive sendt ud til deltagerne dagen før mødet. Det er muligt at deltage via browser, selvom man ikke ellers anvender programmet. Det anbefales at åbne Zoom via Chrome-browseren.

Tilmeld dig senest mandag den 26. september kl. 10.00

Det er gratis at deltage i mødet.

Sidst opdateret 19/09 2022