Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Børn > Temamøde: Styrk opsporing af mistrivsel hos små børn

Temamøde: Styrk opsporing af mistrivsel hos små børn gennem aktivt forældresamarbejde

Socialstyrelsen inviterer til et virtuelt temamøde om tidlig opsporing og reaktion på mistrivsel hos 0-6-årige børn. Temamødet holdes 19. marts 2021 og har fokus på, hvordan et tæt og tidligt samarbejde med barnets forældre kan understøtte en tidlig opsporing og indsats.
19 mar
Tid
09:00 - 12:00
Sted
Online 
Kontaktperson
Anette Hammershøi

Temamødet om styrket forældresamarbejde i den tidlige opsporing indgår i en række af regionale temamøder, som Socialstyrelsen afvikler i perioden 2019-21.

Mødet, som tidligere har været annonceret som fysiske møder, afvikles i en afkortet virtuel version som livestreames fredag d. 19. marts fra kl. 09.00 - 12.00.  

Temamødet henvender sig bl.a. til områdeledere, faglige og pædagogiske ledere fra sundhedspleje, dagtilbud, PPR og myndighedsområdet samt faglige medarbejdere fra de enkelte områder, herunder fremskudte socialrådgivere, pædagogiske konsulenter og dagplejekonsulenter. Det kan evt. også være relevant for chefer fra dagtilbudsområdet.

Deltagelse sker via et personligt link, der tilsendes et par dage før sammen med information om, hvordan den tekniske deltagelse forløber.

 Tilmeldingsfristen er d. 12. marts 2021. 

Tilmelding sker ved at klikke her.  

Læs programmet for teammødet her. 

Sidst opdateret 29/01 2021