Forside > Aktiviteter > Børn > National konference om børnerettigheder

National konference om børnerettigheder

Vær med til at sætte socialt udsatte børn og unges rettigheder på dagsordenen, når Socialstyrelsen inviterer til national konference om børnerettigheder den 3. december 2018 på Hotel Nyborg Strand.
Konferencen henvender sig til alle, som arbejder inden for det almene og specialiserede børne- og ungeområde i kommuner, fx chefer, ledere, udviklingskonsulenter og medarbejdere i dagtilbud, skole, sundhedsplejen og børne- og familieafdelingen. Forskere, repræsentanter for relevante organisationer og øvrige interesserede er også velkomne.
03 dec
Tid
09:00 - 16:00
Sted
Hotel Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg
Kontaktperson
Anette Hammershøi

Konferencen vil gennem faglige oplæg i plenum og målrettede workshops præsentere forskellige perspektiver på børnerettigheder, potentialer og udfordringer. Der vil være gode eksempler og inspiration til, hvordan reel inddragelse og varetagelse af børn og unges rettigheder kan bidrage til at skabe bedre løsninger.

Du kan se programmet for dagen her.

Tilmeldingsfristen er forlænget, således at man kan tilmelde sig med  EAN-betaling til og med fredag d. 16. november og med betalingskort til og med d. 28 november.

Det koster 250 kr. eks. moms at deltage, og tilmeldingen er bindende.

Tilmeld dig konferencen her

Sidst opdateret 09/11 2018