Gå til indhold
Forside > Aktiviteter > Børn > Metodekursus om ICS (Online)

Metodekursus om ICS (Online)

Dette 3-dags ICS metodekursus kan hjælpe dig med at aktivere og udvikle din viden om ICS i praksis. Dette sker gennem øvelser, dialog og refleksion og ved at træne med ICS redskaber.
Kurset er for socialrådgivere og andre fagprofessionelle med myndighedsopgaver, der arbejder med ICS i børne- og familieafdelinger, både fra det sociale område og børnehandicapområdet. Relevante samarbejdspartnere kan deltage på udvalgte moduler på de lokale hold. På regionale hold bør andre fagprofessionelle end sagsbehandlere/rådgivere være opmærksomme på at kursets hovedfokus er sagsforløb på myndighedsområdet.
20 sep
Tid
09:00 - 16:00
Sted
Odense
Kontaktperson
Lene Melchiorsen

Har du et ønske om at blive endnu bedre til at omsætte din viden om ICS i sagsarbejdet i relationen til børn og ung, deres familier, netværk og andre fagprofessionelle? Dette 3-dags ICS metodekursus kan hjælpe dig med at aktivere og udvikle din viden om ICS i praksis. Dette sker gennem øvelser, dialog og refleksion og ved at træne med ICS redskaber.

Når du har gennemført dette 3-dages kursus, vil du have indsigt i, hvordan du i gennem gradvise, realistiske ændringer kan udvikle din egen brug af ICS som socialfaglig metode i praksis.

Kurset vil hjælpe dig til:

  • At opnå praksisnær viden om hvordan man arbejder med ICS i en kommune
  • At styrke dine kompetencer til at arbejde med ICS som socialfaglig metode
  • At forbedre dit samarbejde med børn, unge og familier og netværk og professionelle samarbejdspartnere inden for en ICS ramme
  • At lære ICS systematikken at kende i kombination med pejlemærker for kvalitet i sagsbehandlingen 

Vær opmærksom på at dette 3-dags metodekursus, foregår på følgende datoer d. 20. september, 12. oktober og 3. november 2022. 

Tilmeldingsfrist d. 28 august 2022

Pris 1080 kr. 

Læs mere og tilmeld dig metodekurset her 

Sidst opdateret 17/01 2022