Forside > Aktiviteter > Børn > Konference om dagtilbud af høj kvalitet

Konference om dagtilbud af høj kvalitet 2017

Dagtilbud af høj kvalitet har afgørende betydning for børns trivsel, udvikling og læring. På den baggrund inviterer Socialstyrelsen praktikere til landsdækkende konference om høj kvalitet i dagtilbud.
Konferencen henvender sig til praktikere - pædagogisk personale og dagtilbudsledere - og andre interessenter på området. Der er plads til 350 deltagere i alt.
30 nov
Tid
09:00 - 16:00
Sted
Nyborg Strand, Østerøvej 3, 5800 Nyborg
Kontaktperson
Christine Secher

Fra forskning ved vi, at dagtilbud af høj kvalitet har afgørende betydning for børns trivsel, udvikling og læring. Især børn i udsatte positioner klarer sig bedre, når de har gået i gode dagtilbud. Men hvordan skaber vi dagtilbud af høj kvalitet? Det spørgsmål er omdrejningspunktet for Socialstyrelsens konference d. 30. november 2017.

Konferencerne organiseres af Socialstyrelsens nye korps af praksiskonsulenter på dagtilbudsområdet og er den første af tre landsdækkende konferencer om dagtilbud af høj kvalitet. De to næste konferencer afholdes i henholdsvis 2018 og 2019.

Hvem kan du møde i år?

På konferencen kan vi blandt andet præsentere Kasper Kjeldgaard Stoltz, cand.pæd. i didaktik og leder af Rummet Sprog, Bjørg Kjær, lektor ved DPU, Vicki Sieling, psykolog og indehaver af Psykologisk Praksis – Sieling og Co., og Margrethe Andersen, lektor og chefkonsulent ved Videreuddannelsen hos UCC.

Kasper Kjeldgaard Stoltz vil fortælle om rum og læring i daginstitutionen, og Bjørg Kjær vil dele sin viden om forældresamarbejde med fokus på børn i udsatte positioner. Vicki Sieling vil præsentere det tværfaglige, samskabende samarbejde som metode, og Margrethe Andersen vil stille skarpt på det børnecentrerede perspektiv i dagtilbudsledelse.

Se invitation og program for konferencen om dagtilbud af høj kvalitet

Tilmelding

Deltagelse er gratis, og der er tilmeldingsfrist senest den 1. november 2017.

Skulle du blive forhindret i at komme, bedes du melde afbud til Susanne Kaae, VIA University College, på 87 55 18 74 eller ska@via.dk, så andre får mulighed for at deltage.

Konferencen laves i samarbejde med VIA University College.

Bemærk! Der har været en overvældende interesse for konferencen, og der er ikke flere ledige pladser.

Sidst opdateret 26/10 2017