Forside > Aktiviteter > Børn > Konference: FIT i Danmark – implementering og erfaringer

Konference: FIT i Danmark – implementering og erfaringer

Socialstyrelsen og COK (Center for Offentlig Kompetenceudvikling) byder velkommen til en dag for alle, der arbejder med FIT (Feedback Informed Treatment) – eller overvejer at gøre det – og som er interesserede i at høre om brug og implementering af metametoden FIT
23 jan
Tid
09:00 - 15:40
Sted
Odeons Kvarter 1, 5000 Odense C
Kontaktperson
Lotte Hestbæk

FIT er en metametode og kan derfor anvendes uafhængigt af specifik målgruppe, behandlingsmetoder, referencerammer og pædagogiske tilgange. Formålet er at evaluere og forbedre kvaliteten og effektiviteten af forskellige indsatser og metoder på det sociale område.

FIT involverer ikke blot praksis og borgerne, men også organiseringen af praksis. Implementering af FIT får således implikationer på flere niveauer. På denne konference samles de danske erfaringer med FIT for første gang.

Formålet med konferencen er at give dig og din organisation inspiration til arbejdet med FIT ved at høre, hvordan andre er kommet godt i gang, men også at lære af de barrierer, diskussioner og overvejelser, der kan være undervejs. Samtidig vil konferencen pege fremad mod nye muligheder og sammenhænge for anvendelse af FIT i socialt arbejde.

Praktiske oplysninger om konferencen


Målgruppen er bred, og et af formålene er netop, at FIT-fagpersoner kan samtale om erfaringer og praksis. Derfor er dagen både for udviklingsmedarbejdere, ledere og fagprofessionelle, der arbejder med eller gerne vil arbejde med FIT inden for det sociale område.

Det koster 1.900 kr. at deltage, og der er tilmeldingsfrist den 15. december.

Se programmet på COK's hjemmeside

Tilmeld dig på COK's hjemmeside

Sidst opdateret 12/10 2017