Forside > Aktiviteter > Børn > Inspirationsmøde: Forandringer, som skaber værdi

Inspirationsmøde: Forandringer, som skaber værdi

Socialstyrelsens afholder gratis inspirationsmøde omkring: Forandringer, som skaber værdi. Hør om forandringsprocesser og få indblik i, hvordan tre kommuner har styrket den forebyggende indsats på tværs af almen- og specialområdet.
Arrangementet er målrettet medarbejdere og ledere fra det almene og det specialiserede børn- og ungeområde. Regionale og private leverandører og faglige organisationer er også meget velkomne.
14 maj
Tid
09:00 - 13:30
Sted
Odeon, Odeons Kvarter 1, 5000 Odense
Kontaktperson
Ann-Louise Stie Broberg

Det kan du opleve i løbet af dagen

Om formiddagen vil proceskonsulent og aktionsforsker Bo Vestergaard præsentere deltagerne for teoretiske perspektiver på implementering og forandring samt en række praktiske modeller. Der vil også blive lagt op til refleksion over egen praksis.

Efter frokost vil tre kommuner – Hvidovre, Ishøj og København - bringe os tæt på deres erfaringer med at styrke sammenhængen mellem almen- og specialområdet og give deres blik på de udfordringer og successer, de er stødt på i implementerings- og forandringsprocessen.

Dagen knytter an til den aktuelle udvikling i mange kommuner, hvor der arbejdes for at styrke den tidlige forebyggende indsats på børn- og ungeområdet. Socialstyrelsen understøtter denne udvikling med forskellige aktiviteter og materialer.

Praktisk information

Inspirationsmødet er gratis og holdes 14. maj 2019 kl. 9.00-13.30 på Odeon, Odense. 

Fordelingen af pladser sker efter først til mølle-princippet.

Tilmelding senest 10. april 2019

Læs mere og tilmeld dig kurset

Sidst opdateret 28/02 2019