Forside > Aktiviteter > Børn > Inspirationsmøde: En tidligere forebyggende indsats

Inspirationsmøde: En tidligere forebyggende indsats

Socialstyrelsen afholder igen et gratis inspirationsmøde for kommuner om en tidligere forebyggende og mere effektiv indsats for børn og unge i udsatte positioner. Arrangementet er både for de kommuner, som overvejer at omlægge deres indsats og for dem, der allerede er i gang.
Arrangementet er målrettet medarbejdere og ledere fra udførerområdet, fx familiehuse, opholdssteder og institutioner. Det kan fx dreje sig om socialpædagoger, familiebehandlere og udviklingskonsulenter. Regionale og private leverandører og faglige organisationer er også meget velkomne.
30 apr
Tid
09:00 - 13:30
Sted
First Grand Hotel
Jernbanegade 18
5000, Odense C
Kontaktperson
Louise Elisabeth Madsen

Mødet giver inspiration målrettet ledere og medarbejdere fra udførerområdet ift. at arbejde ud fra det forebyggende mindset i tilbud og indsatser under Serviceloven. Mange kommuner er godt på vej på området, men kan have brug for input til at komme videre og blive skarpere på, hvad det vil sige at arbejde forebyggende i netop deres lokale kontekst.

På dagen sætter vi fokus på kernelementerne i en forebyggende indsats og kommer rundt om både konkret praksis, teori og forskning. Oplægsholderne er fra Nationalt Videncenter om Udsatte Børn og Unge (NUBU), Københavns Kommune og Socialstyrelsen og vil fortælle om bl.a. praktiske erfaringer og konkrete metoder i arbejdet.

Se program for dagen og tilmeld dig inspirationsmødet her

Sidst opdateret 15/03 2018