Forside > Aktiviteter > Børn > Inspirationsmøde om omlægning til en tidligere forebyggende og mere effektiv indsats - Aarhus

Inspirationsmøde om omlægning til en tidligere forebyggende og mere effektiv indsats - Aarhus

Socialstyrelsen afholder igen gratis inspirationsmøder for kommuner om en tidligere forebyggende og mere effektiv indsats for udsatte børn og unge med fokus på formidling af viden om og erfaring med omlægning af indsatsen på området udsatte børn og unge.
Arrangementerne er både for de kommuner, som overvejer at omlægge deres indsats, og for dem, der allerede er i gang.
12 jun
Tid
09:30 - 13:30
Sted
Inspirationsarrangementer finder sted 12. juni 2017 på Scandic Aarhus City, Østergade 10, 8000 Aarhus C.
Kontaktperson
Holger Kristoffersen

Formålet med inspirationsmøderne er at formidle viden og udveksle erfaringer om kerneelementer i en helhedsorienteret omlægning af indsatsen på området for udsatte børn og unge.

Hør fx seneste nyt fra Socialstyrelsens samarbejde med Herning, Hvidovre og Haderslev. De tre kommuners arbejde med omlægning til en tidligere forebyggende indsats har været genstand for en midtvejsevaluering. Socialstyrelsens Center for Data, Analyse og Metode vil præsentere resultater fra evalueringen, der har særligt fokus på forhold omkring implementering og mindset i forbindelse med omlægningen.

Programmet byder endvidere på oplæg fra Andy Højholdt, lektor ved Professionshøjskolen Metropol, som fortæller om det tværprofessionelle samarbejdes betydning for en tidlig forebyggende indsats for udsatte børn og unge. Desuden vil Mette Lausten, seniorforsker fra SFI, formidle et øjebliksbillede af anbragte børn og unges trivsel på baggrund af SFIs nye rapport, som kan inspirere i drøftelserne om i en tidligere forebyggende indsats

Praktiske oplysninger

Inspirationsmøderne henvender sig til kommunale chefer, ledere og nøglemedarbejdere på det specialiserede og almene børne- og ungeområde.

Der er som udgangspunkt op til tre pladser per kommune, og fordelingen af pladser sker efter først til mølle-princippet.

OBS: Vi forbeholder os ret til at vurdere og prioritere de indkomne tilmeldinger, hvis der er flere tilmeldte, end der er plads til ved arrangementet.

Tilmeld dig inspirationsarrangementet d. 12. juni i Aarhus her.

Program for inspirationsarrangementet d. 12. juni 2017 - Aarhus (pdf).

Læs mere om inspirationsarrangementet i København d. 8. maj her.

Sidst opdateret 19/04 2017