Forside > Aktiviteter > Børn > Fyraftensmøde om forebyggende indsatser (København)

Fyraftensmøde om forebyggende indsatser (København)

Lær af erfaringer fra kommuner og NGO’er, som har samarbejdet om forebyggende indsatser til børn og unge.
Fyraftensmødet er målrettet kommunale fagpersoner, praktikere og ledelse samt NGO’er, som gennemfører, planlægger, koordinerer og arbejder med sociale indsatser til børn og unge, som er udsatte eller i risiko for at blive det
19 mar
Tid
15:00 - 18:00
Sted
IDA Mødecenter, Kalvebod Brygge 31-33, 1780 København V
Kontaktperson
Ane Villumsen

I perioden 2015 til 2017 har Socialstyrelsen samarbejdet med otte samarbejdsprojekter mellem kommuner og NGO’er, som tilbyder indsatser til børn og unge, som er udsatte eller i risiko for at blive det.

Projekternes indsatser er målrettet en bred vifte af børn og unge, som af forskellige årsager er udsatte. Det er fx børn og unge, som vokser op i familier med psykisk sygdom, børn og unge som er pårørende til personer med selvmordsadfærd, eller børn og unge som af forskellige årsager mistrives.

Rambøll Management Consulting har opsamlet erfaringer i projektperioden og dokumenteret resultater for børn og unge, som har modtaget en indsats. Socialstyrelsen og Rambøll inviterer derfor til fyraftensmøde, der sætter fokus på de centrale gevinster, som kan skabes, når kommuner og NGO’er samarbejder om indsatser til børn og unge.

Fyraftensmødet sætter også fokus på centrale drivkræfter og barrierer i samarbejdet mellem kommuner og NGO’er om indsatser til børn og unge. Endelig præsenteres resultaterne for de børn og unge, som har modtaget en indsats i projektperioden.

Tilmelding til mødet skal ske inden den 12. marts 2018.

Du tilmelder dig fyraftensmødet her

Sidst opdateret 22/02 2018