Forside > Aktiviteter > Børn > Konference: ”Fælles om en bedre barndom”

Fælles om en bedre barndom - forebyggelse hele vejen rundt

Kom og del erfaringer med at virkeliggøre en tidligere forebyggende og mere effektiv praksis på børne- og ungeområdet. Socialstyrelsen og Haderslev, Herning og Hvidovre Kommune afholder tværfaglig konference.
Konferencen henvender sig til alle, som arbejder inden for det almene og specialiserede børne- og ungeområde. Det kan fx være kommunale chefer, ledere, udviklingskonsulenter og medarbejdere i dagtilbud, skole, sundhedsplejen og børnefamilieafdelingen.
06 jun
Tid
08:30 - 16:00
Sted
Nyborg Strand
Østerøvej 2
5800 Nyborg
Kontaktperson
Holger Kristoffersen

Socialstyrelsen inviterer sammen med Herning, Hvidovre og Haderslev Kommune til en konference d. 06. juni 2018. Konferencen er afslutningen på et 2-årigt partnerskab ”Mod en tidligere forebyggende og mere effektiv indsats” mellem Socialstyrelsen og de 3 kommuner. Omdrejningspunktet i projektet har i høj grad været at tænke forebyggelse hele vejen rundt - blandt andet på tværs af sagsbehandlingen, kommunens vifte af tilbud til udsatte børn og unge og koblingen til den tidlige indsats på almenområdet.

Hør hovedpointerne fra evalueringen af partnerskabsprojektet og de 3 kommunernes egen fortælling om deres erfaringer med at omlægge praksis på børne- og ungeområdet. Dagen byder på en række faglige oplæg med inspiration og perspektivering af udviklingen og udfordringer på børne- og ungeområdet samt 7 praksisnære workshops centreret om temaer, kernelementer og metoder til at arbejde med en tidligere forebyggende og mere helhedsorienteret praksis på børne- og ungeområdet.

Vær med og få inspiration til arbejdet i egen organisation. I workshopsene kan I gå i direkte dialog med de involverede fagpersoner i omstillingsarbejdet fra Hvidovre, Haderslev og Herning Kommune og hør om deres erfaringer, udfordringer og praksis.

Se programmet for konferencen "Fælles om en bedre barndom"

Konferencen er desværre overtegnet.

Sidst opdateret 08/05 2018