Forside > Aktiviteter > Børn > Dublet-konference: Dagtilbud af høj kvalitet

Dublet-konference: Dagtilbud af høj kvalitet 2017

Dagtilbud af høj kvalitet har afgørende betydning for børns trivsel, udvikling og læring. På den baggrund inviterer Socialstyrelsen praktikere til landsdækkende konference om høj kvalitet i dagtilbud. Dublet-konferencen finder sted den 4. december i Nyborg.
Konferencen henvender sig til praktikere – pædagogisk personale og dagtilbudsledere - og andre interessenter på området. Der er plads til 350 deltagere i alt.
04 dec
Tid
09:00 - 16:00
Sted
Nyborg Strand, Østerøvej 3, 5800 Nyborg
Kontaktperson
Christine Secher

lnteressen for Socialstyrelsens konference om dagtilbud af høj kvalitet den 30. november har været overvældende, og vi er derfor glade for at kunne invitere praktikere på dagtilbudsområdet til en dublet af konferencen mandag den 4. december 2017 i Nyborg. 

Fra forskning ved vi, at dagtilbud af høj kvalitet har afgørende betydning for børns trivsel, udvikling og læring. Især børn i udsatte positioner klarer sig bedre, når de har gået i gode dagtilbud. Men hvordan skaber vi dagtilbud af høj kvalitet? Det spørgsmål er omdrejningspunkt for konferencen den 4. december, som særligt vil fokusere på temaerne: læringsmiljø, forældresamarbejde, faglig ledelse og tværfagligt samarbejde.

Tilmelding

Deltagelse er gratis, og der er tilmeldingsfrist senest den 9. november 2017.

Skulle du blive forhindret i at komme, bedes du melde afbud til Susanne Kaae, VIA University College, på 87 55 18 74 eller ska@via.dk, så andre får mulighed for at deltage.

Konferencen laves i samarbejde med VIA University College.

Du kan tilmelde dig dublet-konferencen her

Sidst opdateret 26/10 2017