Forside > Aktiviteter > Børn > Videnkursus om introduktion til ICS for myndighedssagsbehandlere

Videnkursus om introduktion til ICS for myndighedssagsbehandlere

Kurset formidler viden om ICS som tænkning, teoretisk grundlag og metodik i arbejdet med udsatte børn og unge samt relevant lovgivning på det socialfaglige område. Der fokuseres på, hvordan man arbejder med ICS i en kommunal sammenhæng, herunder udfordringer og faldgrupper.
​Myndighedssagsbehandlere, beskæftiget med børn og unge i udsatte positioner i den kommunale praksis.
21 feb
Tid
09:00 - 16:00
Sted
UC Syddanmark, Lembckesvej 7A, 6100 Haderslev
Kontaktperson
Lene Melchiorsen

Under kurset opnår du praktiske færdigheder i at anvende ICS i myndighedsarbejdet og kompetencer til at arbejde fagligt velfunderet med ICS-metoden. Du får en introduktion til det teoretiske grundlag for ICS, ICS systematikken og øvelse i anvendelsen af ICS i det socialfaglige myndighedsarbejde.

Du er måske er nyansat i en kommune, hvor der arbejdes med ICS eller måske har du behov for et brush-up på ICS’s teoretiske grundlag og selve systematikken. Gennem dette kursus får du en systematisk introduktion til ICS, som giver dig den basale viden om metoden, dens inspirationskilder og anvendelse.

Gruppeøvelserne på kurset giver dig mulighed for at træne i og reflektere over anvendelsen af ICS systematikken og ICS redskaberne i forhold til den børnefaglige undersøgelse.

Der er tilmeldingsfrist d. 24 januar 2018.

Prisen for deltagelse er 400 kr. inkl. moms.

Læs mere og tilmeld dig videnkurset om introduktion til ICS for myndighedssagsbehandlere her. 

Sidst opdateret 18/10 2017