Gå til indhold
Forside > Aktiviteter

Aktiviteter

29 jan

Høringsmøde om det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde 2021

National koordination Virtuelt møde
Socialstyrelsen afholder en skriftlig høring om målgrupper og indsatser på det mest specialiserede social- og specialundervisningsområde. Høringen løber fra den 28. januar til den 22. februar 2021. Få mere at vide om høringen på vores høringsmøde den 29. januar 2021.
04 feb

Netværksmøde - multiple funktionsnedsættelser uden talesprog

Webinar
Socialstyrelsen afholder netværksmøde om multiple funktionsnedsættelser i Middelfart - denne gang som webinar og med fokus på tilgangen "Intensive Interaction".
09 feb

Metodekursus i bostøttemetoden CTI (Aarhus)

Online
Ønsker du at styrke din socialfaglige indsats med borgere, der befnder sig i en kritisk overgang, fx fra en hjemløshedssituation til egen bolig, så kan den specialiserede bostøttemetode CTI være relevant for dig.
03 mar

Videnskursus: Skolegang og skolevægring

København
Skolefravær skal ses som et akut symptom, der kræver umiddelbar handling, men hvornår har skolefraværet et niveau, som påvirker elevens udvikling eller trivsel? Og hvilke indsatser kan forebygge og afhjælpe skolevægring?
04 mar

Informationsmøde om udbud af VISOs ydelser på voksenområdet

Online
Socialstyrelsen forventer medio august/september 2021 at kunne annoncere udbud af VISO-kontrakter på voksenområdet. Udbuddet vil omfatte specialrådgivning og udredning i relation til alle målgrupper. Interesserede tilbudsgivere inviteres til et virtuelt informationsmøde d. 4. marts 2021.
15 apr

Videnskursus: Børn som pårørende

Aalborg
​Mange børn vokser op i familier, som er belastede af alvorlig sygdom eller misbrug, og mange mistrives og føler sig alene. Det er derfor afgørende, at de familier får særlig opmærksomhed og hjælp til at mestre deres svære livsvilkår.
01 jun

Videnskursus: Opsporing af børn og unge i udsatte positioner i almenområdet

Aarhus
​Identificeringen af socialt udsatte børn og unge og dem, der er i risiko, er en udfordring for såvel forskningen som for fagprofessionelle. For hvornår er et barn udsat? Og hvordan handler vi rettidigt i forhold til en tidligere opsporing?
14 sep

Videnskursus: Skolegang og skolevægring

VIA, Hedeager 2, 8200 Aarhus N
​Skolefravær skal ses som et akut symptom, der kræver umiddelbar handling, men hvornår har skolefraværet et niveau, som påvirker elevens udvikling eller trivsel? Og hvilke indsatser kan forebygge og afhjælpe skolevægring?