Kurser

Der udbydes i øjeblikket følgende kurser.

Fold alle teksterne ud eller ind

Introduktionskursus til VISOs sagsarbejde

  •   23. januar 2017 kl. 10-15
  •   18. april 2017 kl. 10-15

Indhold:
Deltagerne får et overordnet kendskab til VISOs sagsproces beskrevet i Håndbogen – ”Sådan arbejder VISO” og en introduktion til de basale funktioner i VIAS. Målet er, at deltagerne efter endt kursus kan påbegynde arbejdet med første VISO-sag.

Målgruppe:
Introduktionskurset er forbeholdt specialister og administrativt personale hos helt nye VISO-leverandører, og for nyansatte specialister og administrativt personale hos eksisterende VISO-leverandører.

Specifikt VIAS-kursus

  •   16. januar 2017 kl. 10-15
  •   11 maj 2017 kl. 10-15

Indhold:
Deltagerne får en indgående viden om brugen af VIAS. Endvidere vil en del af undervisningen foregå som cases med ”hands-on” i VIAS-sandkassen på egen medbragt bærbare pc eller på låne pc. Målet er, at deltagerne efter endt kursus har opnået indgående viden om VIAS, således at de sikkert kan betjene funktionerne i VIAS.

Målgruppe:
Det specifikke VIAS-kursus er for alle specialister, som enten har opnået noget erfaring med VIAS eller har deltaget i Introduktionskursus til VISOs sagsarbejde.

Specifikt kursus i specialistrollen og Håndbogen "Sådan arbejder VISO"

  •   18. januar 2017 kl. 10-15
  •   9. maj 2017 kl. 10-15

Indhold:
Deltagerne får en indgående viden om VISOs sagsproces, og får lejlighed til at arbejde indgående med emner fra sagsprocessen og specialistrollen. Målet er, at deltagerne efter endt kursus har opnået indgående viden om sagsprocessen og specialistrollen, så der kan arbejdes sikkert og med overblik over sagsprocessen.

Målgruppe:
Det specifikke kursus i specialistrollen og Håndbogen er forbeholdt for nye specialister hos nye eller eksisterende leverandører.

Uddybende og perspektiverende kursus i specialistrollen og Håndbogen

  •   15. marts 2017 kl. 10-15

Indhold:
Deltagerne får mulighed for at drøfte specialistrollen, sagsprocessen samt dilemmaer og udfordringer. Målet er, at deltagerne efter endt kursus har overblik over forvaltningen af VISO-specialistrollen samt en sikker håndtering af alle elementer i sagsprocessen.

Målgruppe:
Det specifikke kursus i specialistrollen og Håndbogen er forbeholdt for erfarne specialister med mere end 2 års erfaringer i VISO.

Netværksmøde for nye specialister

  •   21. februar 2017 kl. 10-15

Indhold:
Deltagerne får mulighed for at sparre og erfaringsudveksle med hinanden. Introduktionsforløbet er afsluttet, når man som specialist har deltaget i 2 netværksmøder.

Målgruppe:
Netværksmøder er forbeholdt nye specialister, som har deltaget i:

  •  Introduktionskursus til VISOs sagsarbejde
  •  Specifikt kursus i konsulentrollen og Håndbogen ” Sådan arbejder VISO”.
Sidst opdateret 14/12 2016