Erfadage

Del dine erfaringer i forbindelse med ungdomssanktionen med andre fagpersoner

Erfadage

Socialstyrelsen vil gerne bidrage til, at koordinatorer og andre fagpersoner, der er i berøring med unge med en ungdomssanktion, kan bruge hinanden til erfaringsudveksling.

Socialstyrelsen afholder derfor ca. hvert halve år en erfadag, der har til formål at give koordinatorer og øvrige relevante fagpersoner mulighed for at dele ud af erfaringer på tværs af geografisk placering. Hvert møde har et overordnet tema, der varierer fra gang til gang. Dagen benyttes ligeledes til at præsentere koordinatorer og øvrige fagpersoner for de seneste nyheder og opdateringer på ungdomssanktionsområdet.

Deltagelse er gratis og tilmelding foregår efter 'først-til-mølle'-princippet med det forbehold, at uddannede koordinatorer prioriteres. Der er et maksimalt antal pladser på 60 personer.

Dato for erfadage i 2017 følger. 

Vi fokuserer på den brede ungdom og sætter dette i relation til ungdomssanktionsdømte. Herigennem håber vi at kunne bibringe viden og ny inspiration til arbejdet med målgruppen. 

Der er plads til 60 deltagere, og fordelingen af pladser sker efter først-til-mølle-princippet. Socialstyrelsen forbeholder sig ret til at lukke for tilmelding, når maks. deltagerantal er nået.

Du kan læse om og finde materiale fra de seneste erfadage her:

Materiale fra tidligere erfadage 

Spørgsmål

Såfremt man har spørgsmål angående erfadagene, kan de rettes til


Sidst opdateret 03/11 2016