Parent Management Trai-ning – Oregon

Parent Management Training – Oregon (PMTO) er målrettet forældre til børn i alderen 3 - 16 år, som er i adfærdsvanskeligheder.

Nye kommuner og terapeuter søges

PMTO er udbredt i næsten 1/3 af landets kommuner og beskæftiger ca. 85 terapeuter, men der er plads til flere. Der starter nye uddannelsesforløb i oktober 2016.

Forældrene er barnets vigtigste læremestre, derfor hjælper forældreprogrammet PMTO-familien til et mere positivt samspil.

Hvorfor vælge PMTO?

  • PMTO er et målrettet kvalitetsløft til jeres familiebehandling.
  • PMTO er en langsigtet investering i kommunens børn.
  • Stor faglig tilfredshed blandt PMTO-behandlere, fordi behandlingsmetoden virker og gør en forskel for de involverede familier.
  • Feedback fra familierne viser, at de finder forløbene meget givende og brugbare.

Nyt uddannelsesforløb for fagpersoner i tredje kvartal 2016

Tilmeldingsfrist er den 1. juni 2016.

I samarbejde med ekstern leverandør udbydes der nyt uddannelsesforløb.

Uddannelsen strækker sig over ca. 1½ år og afsluttes med certificering. Uddannelsen kvalificerer fagpersoner til at arbejde med familiebehandlingen PMTO for forældre med børn i alderen 3 – 16 år i adfærdsvanskeligheder.

Prisen er kr. 66.412.00 + moms. pr. uddannelsesforløb.

Heri er medtaget 19 dages undervisning, hvoraf halvdelen er internat, forplejning, adgang til download af materialer, håndbøger, 14 gange 6 timers gruppevejledning og individuel vejledning på to hele behandlingsfilm under uddannelsen, certificering og anvendelse af dataregistreringssystemer.

Læs mere om PMTO og hvordan I kommer i gang

Hvis I har fået lyst til at høre mere om PMTO, eller hvordan I kommer i gang, så ring eller skriv til: Programleder Kittie Carlson, tlf. 50 81 09 39

Sidst opdateret 15/07 2016